Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde meşru muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bu sebeple çatı süresince herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların yüzı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en muvafık eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Emektar örgülarda ve yangın merdiveni düzlükı az olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve dışarıya muhik açılmalıdır.

Yangın bapları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı tasarrufı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

Report this wiki page